MENUKAART
Vanaf 17:30 uur
Vanaf 17:30 uur
Op vrijdag en zaterdag vanaf 12:00 uur.
In onze keuken werken wij voor 80% met producten van Nederlandse bodem, maar het liefst met ingrediënten van de ‘Utrechtse Heuvelrug’. Er zijn oneindig veel mooie producten uit Nederland verkrijgbaar en op die manier proberen wij zo min mogelijk debet te zijn aan onnodig transport uit verre oorden. De seizoenen vormen daarnaast de inspiratie voor de regelmatig wisselende menukaart. Hier staat een veelzijdigheid aan plantaardige producten op. Groenten, kruiden, rund, varkens -en lamsvlees worden geleverd door omliggende landgoederen, jagers, herders, boeren en slagers. Vis komt alleen uit de Noordzee. Onze leveranciers selecteren wij mede op hun verhaal waardoor wij eigenlijk een open boek zijn. Andere lokale samenwerkingen met leveranciers van kersen, rozenbottels, maar ook biologisch desembrood, melk, kaas en eieren geven wij ook graag een podium, want dat maakt ons aanbod uniek. Kortom, gasten genieten van producten met een eerlijke herkomst en meestal een treffend verhaal.